DECADENTA ROMANIEI LA INCEPUTUL EREI COVID -19: LEGEA EDUCATIEI SEXUALE

A venit vremea să privim cum stau lucrurile în România în aceste zile de început ale noii ere umane: epoca COVID-19. Voi vorbi astăzi despre legea educației sexuale din România promulgată de dl Iohannis in aprilie. Și nu numai.

Cu doar câteva luni în urmă am comentat despre explozia desfrâului care s-a produs în lume la doar câteva săptămâni după ce am pășit în noua eră a istoriei omenirii – era COVID-19. Discutam ascensiunea avortului, a pornografiei, a legalizării căsătoriilor homosexuale, a legalizării eutanasiei, a disprețului față de familie ca instituție, a disprețului mass-mediei față de creștini, a campaniei împotriva procreării umane. Să vedem, însă, ce se întâmplă în România. A fost Romania afectata de aceste fenomene?

Promulgarea legii educatiei sexuale

Seculariștii României s-au folosit de situația de confuzie generată de coronavirus și au realizat ceea ce n-au reușit tentativele similare din trecut în România: clasa politică din România a ridicat România la nivel european legiferând, in aprilie, educația sexuală în România. Textul legii poate fi accesat aici: https://www.ilegis.ro/oficiale/index/act/224685

Modificările legii impun autorităților școlare, atât publice, cât și private, să includă în curicula școlara „derularea sistematică … de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii …”

Accentuam: aceste obligații sunt impuse nu doar instituțiilor publice de educație începând cu grădinița (adică copiii), ci până la nivel universitar. Ele sunt obligatorii și pentru instituțiile private, adică grădinițele creștine, liceele creștine, universitățile creștine.

Cu riscul de a vă plictisi, va scriem din nou ca v-am atenționat asupra acestui pericol și că e pe drum, încă dinainte ca România să intre în Uniunea Europeană. Majoritatea creștinilor ne-au ignorat, ba unii ne-au găsit pledoariile a fi plictisitoare și irelevante pentru România și mai ales pentru instituțiile de învățământ creștine.

Iată, însă, că ceea ce atenționam a devenit realitate. O realitate periculoasă. Legea impune o „derulare sistematică” de „programe” (la plural) de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală. Programele sunt permanente, pentru că ele trebuie predate „cel puțin o dată pe semestru”.

Programa de educatie sexuala

Ce vor conține aceste programe de educație sexuală și cine le va pregăti? Autorii nu sunt și nici nu vor fi părinții, cei care aduc copiii pe lume. Autorii vor fi „experții” care nu au copii, nu cred în familie, nu cred în responsabilitatea sexuală, ci în desfrâu desemnat ca drept al omului. Autorii vor fi ideologii și arhitecții revoluției sexuale din Uniunea Europeană, iar programele lor vor fi importate în România. Învățătorii și profesorii României vor deveni curelele de transmisie a decadenței revoluției sexuale din Occident în România.

Care va fi conținutul acestor programe? Confuzie sexuală, normalizarea practicilor sexuale pervertite.

Statul român subminat autoritatea parentală și a făcut încă un pas decisiv spre confiscarea minții copiilor. Odată ce mintea lor e confiscată, de la o vreme va deveni irelevant ce învățături vor fi date copiilor în familie privind sexualitatea. Ideologii revoluției sexuale europene vor avea mai multă influență asupra lor decât parintii.

Voturile parlamentarilor

Cum au votat parlamentarii români? Voturile pot fi accessate aici: http://www.cdep.ro/pls/steno/eVot2015.Nominal?idv=23308

În 2019, Senatul a respins modificările propuse la legea educației, dar pe 10 martie Camera Deputaților a votat afirmativ. Votul a fost covârșitor: 266 pentru, 2 împotrivă și 4 abțineri. Toate partidele politice din România sunt părtașe la acest act iresponsabil. Cine sunt cei doi parlamentari care au votat împotrivă? Matei Adrian Dobrovie (#79) și Daniel Gheorghe (#101). Ne ridicam pălăria în fața acestor creștini autentici, adevărați Fii ai Luminii în babilonia decadentă care descinde peste România.

Știm că unii creștini din România văd această lege ca pe o oportunitate să pătrundă în școli cu etica creștina a sexualității. Încercam să fim optimisti, dar trebuie să fim realisti în lumina experienței pe care o avem. Peste tot în lume, când e vorba de educație sexuală vocea creștinilor e marginalizată, doctrinele noastre fiind desconsiderate. E bine să învățăm din experiența creștinilor din alte țări: când în Occident se vorbește de educație sexuală se înțelege îndoctrinare sexuală. Trăim în Europa, în Uniunea Europeană, unde instituții suprastatale, în primul rând Parlamentul European, trasează liniile ideologice privind valorile, inclusiv sexualitatea.

Marginalizarea vocii crestinilor

Legea educației sexuale în România, însă, a făcut mai mult decât să instituie revoluția sexuală în România, să confiște mințile copiilor noștri și să abolească drepturile parentale. A inserat România în circuitul mondial al decadenței, a celei sexuale, în cazul de față.

În săptămâna în care dl Iohannis a promulgat legea educației sexuale, homosexualii din Malaezia și Taiwan au lansat un canal online, numit „gay Netflix”, o platformă de video streaming care, conform unui articol din Reuters, „hopes to reach hundreds of millions of people isolated by the coronavirus / speră să ajungă la sute de milioane de oameni izolați din cauza coronavirusului”. [Link: : https://www.yahoo.com/…/asias-gay-netflix-global-tap-112641…]

Și tot în acea săptămână, mișcarea „minorităților sexuale” din România și mișcarea avortistă din România și Moldova au inserat România de pe ambele maluri ale Prutului în mișcarea globală pentru intensificarea avortului în contextul noi ere istorice.

Pe 8 aprilie, Human Rights Watch, organizația globală cu sediul la New York, care promovează homosexualitatea și drepturile „minorităților sexuale” în toată lumea, a lansat o Scrisoare Deschisă, în care solicită guvernelor europene să asigure accesul imediat la avort „during the COVID-19 pandemic / pe perioada pandemiei COVID-19”. [Link:https://www.hrw.org/…/joint-civil-society-statement-europea…]

Aproximativ 100 de organizații neguvernamentale, care se auto-identifică a fi organizații ale „societății civile”, au semnat scrisoarea. Două organizații din spațiul românesc au subscris: Center for Curricular Development and Gender Studies (FILIA) și Family Planning Association of Moldova.

FILIA are un nume care denotă ca această organizație compune curicula școlară privind studiile de gen. E posibil ca această organizație sa aibe un rol în desemnarea programelor de educație sexuală impuse de legea educației sexuale. Iar organizația din Moldova promovează avortul. Moldova e pe jumătate golită de ființe umane. Continua ucidere a ființelor nenăscute va duce inevitabil la golirea și mai severă a Basarabiei.

România a fost lovită din greu de clasa politică. Ironic, asta s-a întâmplat în săptămâna de dinaintea săptămânii Paștelor. Asta ne face durerea și mai mare.

Cu toate acestea,consideram că nu e vremea să abandonăm lupta. Suntem privilegiați ca în aceste vremuri de cumpănă pentru România, încă există bărbați și femei care au ales să respingă presiunea Europei și să rămână fideli Adevărului. Cei doi care au votat împotriva legii educației sexuale sunt, cum am mai menționat, Matei Dobrovie (#79) și Daniel Gheorghe (#101).

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.  

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la [email protected].

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com