PARLAMENTUL EUROPEAN ATACA (DIN NOU) POLONIA CRESTINA

Saptamina trecuta s-a produs un nou atac al Parlamentului Europei împotriva Poloniei (cu ajutorul României). Septembrie este o lună întunecoasă pentru polonezi. În septembrie 1939, naziștii au atacat Polonia, ca urmare a unei campanii de dezinformare naziste de genul “Polonia se pregătește să atace Germania.” Pe 17 septembrie, Polonia a fost atacată din nou, din aceeași direcție, de oameni care se cred “luminați, inteligenți, educați, stâlpi ai democrației și ai statului de drept în Europa.” Atacul a venit din Bruxelles, un atac psihologic de proporții: 513 europarlamentari, toți robi ai revoluției sexuale, au lansat o rezoluție de denigrare a Poloniei, și, implicit, a creștinismului, a persoanelor tradiționale, a cetățenilor conservatori ai Europei.

[Link: https://www.europarl.europa.eu/…/poland-council-has-to-fina…]

A fost un atac coordonat al tuturor forțelor întunericului din PE. Spre rușinea noastră, așa cum vom arăta mai jos, europarlamentarii români s-au asociat acestui act ostil și odios la adresa creștinismului. Doar 146 de europarlamentari curajoși au stat împotriva agresiunii seculariste din Bruxelles împotriva Poloniei. Iar 33 dintre cei care au participat la vot au fost lași, s-au abținut, căutând să nu ofenseze legiunile întunericului, dar nici minoritatea cu verticalitate.

Despre ce e vorba? Un socialist spaniol a inițiat o rezoluție de condamnare a Poloniei pentru că nu “respectă” drepturile LGBT și “statul de drept.” Despre asta am mai scris în urmă cu câteva luni când raportul interimar a fost adoptat în comisii, în iulie. Raportul a fost adoptat pe 17 septembrie sub formă de rezoluție. Rezoluția cere Consiliului European să “acționeze pentru protejarea minorităților și a statului de drept.” [Textul rezoluției poate fi accesat aici:
https://www.europarl.europa.eu/…/docu…/A-9-2020-0138_EN.html]

Parlamentul European nu are statura morală să se erijeze ca protector al minorităților și al statului de drept. PE nu e interesat să protejeze drepturile și valorile promovate de cetățenii conservatori și creștinii Uniunii Europene. Dar și la capitolul stat de drept PE e falimentar.

PE ne-a stat în cale la referendum și ne-a atacat și pe noi, cei care am promovat referendumul pentru familie în octombrie 2018.

Cum au votat europarlamentarii români? Împotriva Poloniei. In comisia care a adoptat draftul rezoluției, 3 europarlamentari români au votat, toți împotriva Poloniei. Cine sunt ei: Vasile Blaga și Bogdan Rareș de la PNL și Ramona Strugariu, USR.

Unele persoane cu care comunicam ne spun că europarlamentarii români votează aiurea “din greșeală” și nu în mod voit. Auzim aceleași comentarii și la adresa parlamentarilor. Propunem să ne trezim din somn și să scuturăm de pe noi naivitatea și “supra-smerenia”: europarlamentarii votează împotriva valorilor creștine în mod voit. Au votat așa din 2007 încoace, votează la fel, și vor continua să voteze împotriva valorilor și intereselor noastre până când îi veți scoate voi din Parlamentul European prin voturile voastre. Cheia soluționării problemei, deci, e în buzunarul nostru. De ce nu o folosim?

Spre rușinea noastră, toți europarlamentarii români care au votat rezoluția A9-0138/2020 (Juan Fernando Lopez Aguillar), au votat în favoarea rezoluției, deci împotriva Poloniei. Nici un europarlamentar român nu a votat împotrivă.

E de sesizat că un europarlamentar român, dl Cristian Terheș (PNȚCD), nu a votat de fel. PNȚCD încearcă să-și revină din somnolență căutând să dea impresia unui partid creștin (așa cum îi spune de fapt și numele) și pro-valori. Singurul europarlamentar PNȚCD în PE ar fi putut ușor să împlinească vorba cu fapta votând, și mai ales, votând împotriva rezoluției.

La fel PMP. Voturile PMP dezamăgesc. În ultimele luni PMP a făcut eforturi susținute în România pentru a atrage susținere din partea mișcării conservatoare și mai ales creștine.

Conservatorii autentici nu votează împotriva conservatorilor, mai ales în aceste zile când seculariștii extremiști caută să strivească ce a mai rămas din conservatorismul tradițional al Europei. Am fost chiar surprinsi să observam că prin voturile lui, PMP se comportă în întregime contrar pozițiilor conservatoare pe care pretinde să le aibă.

Cum accesați voturile? Foarte ușor. Intrați pe link, faceți un word search pe A9-0138/2020 și veți găsi 2 pagini de voturi legate de rezoluția Juan Fernando Lopez Aguillar. [Link: https://www.europarl.europa.eu/plenary/en/votes.html…]

Lista celor care au făcut de rușine conservatorismul românesc: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Marinescu, Motreanu, Mureșan, Nistor, Tomac, Armand, Cicurel, Cioloș, Ghinea, Botoș, Pâslaru, Ștefanuță, Strugariu, Benea, Ciuhodaru, Crețu, Grapini, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose.

Din nefericire, trebuie să repetam ce am scris de multe ori: voturile acestea nu sunt date din greșeală, ci în mod voit.

DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php

Buna dimineata! A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Pe 21 august s-au implinit zece (10) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 14 000 de persoane. Dorim sa ajungem la  15.000 de semnaturi pina la finale lui septembrie. Socotim potrivit sa re-lansam anual Declaratia dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.

Traim in vremuri tulburi cind valorile morale si crestine sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semneze. Sprijiniti eforturile noastre semnind Declaratia! Haideti, deci, in citeva saptamini sa ajungem la 15.000 de semnaturi!

CUM SE SEMNEAZA DECLARATIA?

Semnarea Declaratiei se face in doua etape. Bifati linkul http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php si semnati Declaratia. Dupa aceea veti primi un mesaj care va va cere sa confirmati semnatura apasind pe un link de confirmare. Fara confirmarea semnaturii, numele si semnatura dvs. nu vor aparea in lista semnatarilor. Linkul de confirmare a semnaturii apare in limba engleza cu urmatorul text: “Thanks for filling out our petition, you’re almost done! Please confirm your signature by clicking on the link below:” (Adica: “Multumim pentru ca ati completat formularul petitiei. Semnarea petitiei e aproape gata. Va rugam confirmati-va semnatura apasind pe linkul de mai jos.”)

Important: Declaratia accepta doar o singura semnatura de adresa electronica. Ca atare, sugeram ca in situatiile unde doua persoane folosesc aceeasi adresa electronica, de exemplu sotul si sotia, semnatura sa fie data in numele ambilor soti, de exemplu “Ioan si Maria Ionescu.”

Rugaminte: Va rugam semnati Declaratia cu numele intreg nu doar cu initiale. Va multumim.

CUM CRESTEM SEMNATURILE IMPREUNA?

Cum putem creste impreuna numarul de semnaturi? Nu implica mare lucru sau investitie de timp. Doar citeva actiuni simple care iau doar citeva minute. In consecinta:

1.         Cei care inca nu ati semnat Declaratia sunteti invitati inca o data sa o semnati.

2.         Trimiteti linkul Declaratiei sau mesajul acesta la toate persoanele din baza dvs. de adrese electronice pentru a fi semnata. Daca deja ati facut-o va rugam sa o faceti inca o data, sau chiar periodic, eventual saptaminal, pentru citeva luni.

3.         Postati Declaratia si linkul ei pe siturile dvs. electronice, biserici, parohii, grupuri de discutii, etc.

4.         Promovati-o in scoli, la clasele de stiinte sociale sau religie.

5.         Cei care sunteti inscrisi pe situri de socializare (facebook, hi5, netlog…) sunteti rugati sa postati periodic informatii despre Declaratia de la Timisoara si linkul, cu indemnul de a fi semnata.

6.         Parinti – aveti copii care sunt ei inscrisi pe diferite situri electronice. Mergeti la ei, cand sunt la calculator, si cereti-le sa dea un mesaj in retea solicitand semnarea Declaratiei – sau scrieti-l dvs. si trimiteti-l de pe contul lor.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: “Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului“. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la [email protected]ro.

Alianta Familiilor din Romania

www.alianta-familiilor.ro

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com